Seznam akcí

11. ročník soutěže ve střelbě z malorážky

4. 9. 2021

KVZ Kostelec u Holešova a SDH Karlovice pořádají 11. ročník soutěže ve střelbě z malorážky pro děti a mládež (min. 10 let) na střelnici KVZ Kostelec u Holešova a výstavu s ukázkami použití hasičské techniky na parkovišti před střelnicí v sobotu dne 4. 9. 2021 v době od 8.00—12.00 hod.

 Souhlas s účastí (PDF, 388 kB)

Propozice soutěže:
1. Disciplína: sportovní malorážka s dioptrickými mířidly vleže s oporou na mezinárodní malorážkový terč; 3 rány nástřelné, 10 ran soutěžních.
2. Podmínkou účasti je podepsaný písemný souhlas zákonného zástupce (rodiče) s účastí žáka na soutěži, nebo přítomnost rodiče. Minimální věk soutěžícího je 10 let.
Podepsanou návratku — souhlas s účastí - odevzdají účastníci při registraci do soutěže. Návratky — souhlas s účastí - jsou k dispozici ve škole, nebo v kanceláři Oú.
3. Účast rodičů je vítána. Doprovázející rodiče budou mít možnost si zastřílet v samostatně hodnocené soutěži na 3+10 ran.
4. Účastníci soutěže jsou povinni bezvýhradně a bezodkladně dodržovat pokyny pořadatelů z důvodu zajištění bezpečnosti při soutěži, aby se zabránilo škodám na zdraví
nebo majetku.
5. Každému soutěžícímu bude přidělen zkušený instruktor z řad členů Kyz. Zbraně a střelivo zajišťuje KyZ.
6. Soutěžící budou rozděleni do dvou kategorií: 10—12 let a nad 12 let
7. Soutěžící budou zařazeni do směn v pořadí, v jakém budou postupně přicházet (není nutné, aby všichni soutěžící přišli hned na 8.00).
8. Průběžné pořadí v jednotlivých kategoriích na prvních třech místech bude dle možností průběžně zveřejňováno před vchodem na střelnici.
9. První tři umístěnív každé juniorské kategorii budou oceněni medailemi a diplomy po ukončení soutěže ve 12.00 na střelnici KyZ.


Nahoru

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.